Tuemme Kemiönsaaren Meripelastusseuraa

Meripelastusseura – turvaa vapaaehtoisten avulla

Kun lähdemme merelle, haluamme tuntea olomme turvalliseksi. Oli kyseessä sitten mökkireissu saaristoon, kalastuspäivä tai purjehdusseikkailu, tiedämme, että merellä tilanteet voivat muuttua nopeasti. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että voimme luottaa siihen, että apu on lähellä, jos jokin menee pieleen. Tässä astuu kuvaan paikallinen meripelastusseura.

Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että meripelastustoiminta pyörii pitkälti vapaaehtoisten varassa. Paikallinen meripelastusseura koostuu tavallisista ihmisistä, jotka omistavat vapaa-aikaansa ja osaamistaan auttaakseen muita. Tämä toiminta on korvaamatonta etenkin saaristoalueilla ja merialueilla, joilla viranomaisapu voi olla kaukana.

Meidän kaupallamme on ilo olla mukana tukemassa tätä arvokasta toimintaa myymällä tukituotteita esim. Köpi koira 40€ ja ankkuri rannekoru 25€, joiden tuotto menee suoraan paikalliselle meripelastusseuralle. Ostamalla näitä tuotteita sinäkin voit olla mukana tukemassa vapaaehtoista meripelastustoimintaa ja sen jatkuvuutta. Vaikka et itse koskaan tarvitsisi apua merellä, voit olla varma, että osallistumalla olet auttamassa muita – ehkä jopa tuttujasi tai perheenjäseniäsi, jotka liikkuvat merialueilla.

Meripelastusseuran tukeminen on tärkeää, sillä ilman vapaaehtoisten panosta moni hätätilanne saattaisi päättyä traagisesti. He eivät vain pelasta ihmishenkiä, vaan myös ennaltaehkäisevät vaaratilanteita ja tarjoavat koulutusta turvallisempaan veneilyyn. Vapaaehtoisten voimavarojen ylläpitäminen vaatii kuitenkin resursseja – ja juuri tässä sinun tukesi on korvaamatonta.

Kun hankit tukituotteen, olet mukana varmistamassa, että meripelastusseura pystyy jatkossakin toimimaan tehokkaasti ja pelastamaan ihmishenkiä. Se on pieni teko sinulle, mutta voi olla ratkaiseva apu hädässä olevalle.

Tuetaan yhdessä paikallista meripelastusseuraa ja varmistetaan, että merillä on jatkossakin turvallista liikkua!

 

Takaisin blogiin